Vrijwilliger worden?

Wil jij ook je steentje bijdragen aan de leefbaarheid in Warffum en tegelijkertijd ook nog je netwerk vergroten en iets leuks doen? Wordt dan vrijwilliger bij ons.

In en om het dorpshuis Warffum, bij Op Roakeldais zo je wilt, is het hele jaar door van alles te doen. Het gebouw en de terreinen moeten onderhouden worden en er zijn activiteiten, groot en klein, waar ook voorbereidingen voor getroffen moeten worden. Je kan je als vrijwilliger op allerlei manieren inzetten. Door plannen te maken en zelf iets te organiseren met een groepje, maar zeker ook in de uitvoering zijn er mensen nodig. Dat kan op projectbasis zijn (een keer meehelpen bij een specifieke klus) of meer structureel.

Wat het leuk maakt om vrijwilligerswerk te doen is dat je nieuwe mensen leert kennen. Dorpsgenoten die zich ook inzetten voor het dorpshuis. Samen werk je aan bijvoorbeeld het organiseren van activiteiten of ga je een paar uur aan de slag om kramen op te zetten voor een evenement. Na afloop drink je gezellig samen een drankje aan de bar.

Als je hieronder aangeeft interesse te hebben in een rol als vrijwilliger dan nemen wij contact met je op. Samen gaan we dan op zoek naar wat jij leuk vind om te doen en hoe je daarmee je steentje bij kan dragen aan al die mooie activiteiten in en om ons dorpshuis.

Meld je aan als vrijwilliger: