Vlooienmarkt

EERSTVOLGENDE VLOOIENMARKT 16 MAART 2024!

Al heel lang worden er jaarlijks enkele vlooienmarkten gehouden in de Op Roakeldaishal. In de hal staan dan standhouders die van heinde en verre naar Warffum komen.

Om 08.30 uur gaat de hal open voor standhouders, vanaf 10.00 uur kan het publiek voor slechts € 2,00 naar binnen, kinderen t/m 12 jaar gratis.

Standruimte 5 meter: €10,00
Huur tafel € 3,00

Het is echt de moeite waard om eens met een stand te gaan staan als je spulletjes te verkopen hebt of om een kijkje te nemen. In de agenda kunt u vinden wanneer de eerstvolgende vlooienmarkt is.

Hoe werkt deelname aan de Vlooienmarkt?
Je meldt je vooraf aan voor een standplaats, dat kan tot uiterlijk de vrijdagochtend vóór de vlooienmarkt. Aanmelden kan via e-mail info@dorpshuiswarffum.nl of via onderstaand formulier:

In de e-mail geef je je naam, woonplaats en telefoonnummer door en hoeveel plaatsen (1 plaats is 5 meter; € 10,- per plaats) je wilt reserveren. Ook kan je aangeven een tafel te willen huren (dit kost € 3,- extra)

Op de zaterdagochtend van de vlooienmarkt is de Op Roakeldaishal vanaf 8.30 uur open voor standhouders. Uiterlijk 9.30 uur dien je aanwezig te zijn. Je kan dan je stand gaan inrichten. Aanhangwagentjes mogen de hal in, auto’s niet. Na 10.00 uur mag u geen spullen meer binnenbrengen door de nooduitgangen.

Betaling : De Standhuur, en eventuele tafelhuur, wordt opgehaald zodra iedereen een plek heeft.

De vlooienmarkt gaat om 10.00 uur open voor het publiek en duurt tot 16.00 uur. Voor 15.30 uur mag je je stand niet ontruimen.

Eigen artikelen moeten na afloop weer meegenomen worden. En de standplaats volledig ontruimt.

Consumpties kunnen worden verkregen bij de bar.

Verkoop van nieuw materiaal en levende dieren is niet toegestaan.

Het is niet toegestaan gebruik te maken van elektrische apparaten en verbrandingsmotoren.

Het stichtingsbestuur is niet aansprakelijk voor diefstal of beschadiging van uw eigendommen.

Het branden van kaarsen en open vuur is niet toegestaan.